Przyjazd

15
sie 2018

Wyjazd

16
sie 2018

Polityka prywatności

Informacja administratora danych osobowych

 
W związku z usługami świadczonymi przez podmiot i pozyskiwaniem danych osobowym, zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej również „RODO”), uprzejmie informujemy, że administratorem Państwa danych osobowych jest: Metropolis Sp. z o. o. S. K. A. z siedzibą w Krakowie, ul. Starowiślna 91, kod pocztowy: 31 – 052 Kraków, ponadto informujemy że:
  1. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu kontaktu w zakresie przesłanego przez Państwa zapytania, a także realizacji prawnie uzasadnionego interesu administratora, polegającego na wykonywaniu przez administratora marketingu bezpośredniego, w zakresie udzielonej zgody.
  2. Państwa dane osobowe nie będą przekazywane podmiotom trzecim oraz nie będą przekazywane do państw trzecich lub organizacji międzynarodowej.
  3. Państwa dane osobowe będą przechowywane przez czas konieczny do udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie, a po tym do czasu cofnięcia zgody na przekazywanie informacji marketingowych.
  4. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia, przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. 
  5. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,  gdy uznają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy prawa. 
  6. Podanie przez Państwa danych jest dobrowolne, niemniej jednak warunkuje możliwość wykonania usług w tym zakresie. 
  7. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będą podlegały profilowaniu. 
Metropolis Design Hotel
Sp. z o. o. S. K. A.
 

Ciasteczka (ang. Cookies) to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedza internauta, do urządzenia internauty. Ciasteczko w żadnym wypadku nie umożliwia identyfikacji osoby odwiedzającej witrynę i nie są w nim zapisywane żadne informacje, mogące taką identyfikację umożliwić.

Używamy ciasteczek dla poprawy Państwa wygody oraz po to, by zapewnić pełną funkcjonwalność serwisu i w celach statystycznych. Cookies używają też serwisy, do których się odwołujemy pokazując np. multimedia, zbierając statystyki, wyswietlając reklamy.

W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek. Brak zmiany tych ustawień oznacza Państwa akceptację na stosowanie przez niniejszy serwis ciasteczek.

Serwisy obce, z których materiały przedstawiamy, mogą także używać cookies, które umożliwiają logowanie się, oraz służą dostarczaniu reklam odpowiadających upodobaniom i zachowaniom użytkownika.

Wykorzystujemy statystyki odwiedzin Google Analitycs, które pomagają nam zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają z naszego sklepu, co umożliwia ulepszanie jego struktury i zawartości. Statystyki zapisują własne pliki cookies, szczegółowa polityka w tym zakresie dostępna jest na stronie http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/

Stosujemy system reklamowy Google Adwords, który może zapisywać własne pliki cookies na urządzeniu klienta i wykorzystywać je np. w celu lepszego dostosowania reklam wyświetlanych użytkownikowi lub w celach statystycznych. Szczegółowa polityka w tym zakresie jest dostępna na stronie http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/

Filmy umieszczone w naszym serwisie są przy wykorzystaniu serwisów youtube.com oraz vimeo.com, które zapisują własne pliki cookies zawierające m.in. preferencje użytkownika, pozwalające się zalogować a także cookies pozwalające na uzależnienie wyświetlania reklam w zależności od zachowań użytkownika. Szczegóły opisane są w politykach prywatności tych serwisów prywatności http://www.google.pl/intl/pl/policies/privacy/ oraz http://vimeo.com/cookie_policy)

Poziom ochrony przed cookies można ustawić w swojej przeglądarce internetowej – aż do całkowitego blokowania plików cookies. Zwiększa to poziom bezpieczeństwa i ochrony danych, ale może także uniemożliwiać niektóre funkcje, np. zalogowanie się na konto pocztowe.

Poniższe strony zawierają instrukcję zarządzania plikami cookies w wybranej przeglądarce:

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij